Kuorman sidonta - Liinarenki
Liinarenki - Varmistaa kiinnityksen
Uusi asiakas | Sähköposti: Salasana: Salasana unohtunut? | Kassalle
 Tuotteet
LiinaRenki
 Ostoskori  Katso
Tyhjä
 Pikahaku
 

Anna tuotehaun hakusana
Laajennettu haku
Toimitusehdot
1. REKISTERÖITYMINEN
Yritysasiakkaan tulee rekisteröityä liinarenki.fi verkkokaupan asiakkaaksi luomalla asiakastunnuksen. Kuluttaja-asiakas voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä. Rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä annettuja yhteystietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.
 
2. TILAUS-JA MAKSUEHDOT
Asiakkaan tulee olla 18-vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen henkilö.
 
Tilatut tuotteet toimitetaan yleensä postitse. Toimitukset vain kotimaahan. Tilauksen tekemisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi, jos antamasi sähköpostiosoite on voimassaoleva ja toimiva.
 
MAKSUTAVAT
- Etukäteismaksu: Ostokset voi maksaa etukäteismaksulla.
Saajantiedot: TMI MEL-MET  Handelsbanken FI 3431311000865901. SWIFT-BIC: HANDFIHH. Tilauksen käsittely alkaa heti, kun tilisiirto näkyy yrityksen tilillä, joka kestää yleensä 2-3 pankkipäivää.
 
- Lasku: Yritysasiakkat voivat maksaa laskulla. Siinä tapaukseessa ottakaa yhteys Puh: 0500841427 tai sähköpostitse osoitteeseen myynti[at]liinarenki.fi
 
PayPal
Maksaminen omalta PayPal-tililtä tai tiliin yhdistetyltä luottokortilta.
 
 
3. TOIMITUSKULUT
Alle 250 g painoisen lähetyksen toimituskulut ovat 6,15€. 250g – 0,5kg:n toimituskulut ovat 7,67€.  0,5kg - 2kg toimituskulut ovat 10,43€.
 
 
4. TOIMITUSAIKA
Arvioitu toimitusaika on 3 työpäivää.  Pidemmistä toimitusajoista pyritään ilmoittamaan sähköpostilla. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvä tuote ilmoittamalla siitä meille. LiinaRenki verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.
 
 
5. PALAUTUS-JA VAIHTO-OIKEUS
Tuotteilla on 14 päivän palautus-ja vaihto-oikeus. Vaihto-oikeus ei koske alennushintaisia poistotuotteita. Tuotteiden täytyy olla avaamattomia ja käyttämättömiä. Postiennakolla lähetettyjä palautustuotteita ei lunasteta.
Tee palautusilmoitus Puh:0500841427 tai sähköpostitse osoitteeseen myynti[at]liinarenki.fi ennen tuotteen palauttamista. Palautuksen mukana oleva lähetyslista ja tilinumero nopeuttavat rahojen palautusta. Palautukset on lähetettävä edullisimmalla mahdollisella tavalla.
 
 
6. HINNAT
Kuluttajahinnat sisältävät alv 24%. Jälleenmyyjähinnat sisältävät alv 0%. Tuotteet myydään verkkokaupassa kulloinkin esillä olevilla hinnoilla.
 
 
7 KULJETUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET
Kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Lähetystä noudettaessa paketin kunto  tulee tarkistaa postivirkailijan läsnäollessa. Jos paketti on rikkoutunut kuljetuksessa ja myös tuotteet ovat vaurioituneet, tulee postikonttorissa tehdä heti vahinkoilmoitus. Ota sitten yhteys asiakaspalveluumme myynti[at]liinarenki.fi sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.
 
 
8. YLIVOIMAINEN ESTE (FORCE MAJEURE)
Liinarenki.fi ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai viivästyy vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevan seikan vuoksi.  (Sota, luonnonmullistus, vienti- ja tuontikielto, viranomaisen päätös, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintyminen, työselkkaus, tai vastaava ylivoimainen este).
 
 
9. RIITATAPAUKSIEN RATKAISU
Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuvien riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.
 Kielet
English Suomi
 Uutisia
Etsimme jälleenmyyjiä
 Informaatio
Yhteistyökumppanit
Yritysesittely
Tietosuojakäytäntö
Toimitusehdot
Yhteydenottolomake
UKK - Usein kysytyt kysymykset
Sivukartta
Liinarenki
Muut toimialat
Maksutavat
Maksaminen etukäteen tilisiirrolla
Lasku yritysasiakkaille
PayPal maksaminen
Toimitustavat
Toimitustavat
25.07.2024           Copyright by © liinarenki.fi       Design by © 2012 JLcommerce      Powered by osCommerce           13673628 Sivulatausta lähtien: 15.03.2012